Origineel overnachten dicht bij huis

Er een weekendje tussenuit kan werkelijk wonderen doen. Alleen, een citytrip met vlucht loopt al snel op in prijs en net daar wringt het schoentje nogal snel.

Waarom zou je niet wat dichter bij huis kijken wat er te beleven valt? Laat die dure all inclusive voor wat hij is, en ga op zoek naar unieke, goedkope overnachtingen in eigen land. Ook in België valt bijzonder veel te beleven, aan originele hotels geen gebrek in elk geval.

De batterijen opladen, meer dan een goed bed, lekker eten en wat wellness heb je meestal niet nodig. Met een verrassend kader errond, wordt het al helemaal top. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in een voormalige kerk? Het prikkelt vast je fantasie meteen. Of een woonwagen die luxueus omgeturnd werd tot hotelkamer met jacuzzi? Heerlijk toch, het woonwagenbestaan ontdekken en toch genieten van wat luxe.

Origineel overnachten kan nog een pak verder gaan. Hou je wel van wat avontuur, dan ben je van harte welkom in talrijke boomhutten, verspreid over het hele land of bij een van onze buren. Geen primitieve toestanden, maar een luxueus uitgebouwde boomhut… in een boom natuurlijk! Hou je van een brokje design, van strak tot retro, Hotels.com brengt je op ideeën voor een volgend weekendje weg.

Kortom, de sleutel tot een ontspannend weekendje weg ligt dichter bij huis dan je denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>